water and metal solutions
Puraset

 

Rólunk

Vállalatunkat 1998-ban a víz és fém iparág területén elszánt kutató-fejlesztő mérnökök alapították. Munkásságuknak köszönhetően társaságunk gyárat épített Jászfényszarun elsősorban arzén-, másodsorban bór-, jód- és fluormentesítő vízszűrőanyagok, regenerálható adszorbensek gyártására. Ezzel a készségünkkel éves szinten 100 ezer háztartás teljes vízszükségletének, és közel 10 millió ember ivóvízének tisztítását kiszolgáló adszorbens gyártását tudjuk biztosítani.

Magas gyártási és technológiai színvonalat képviselő regenerálható adszorbenseinkkel költséghatékonyan, helyi vegyszer és adalékanyag kezelés nélkül, környezetkímélő módon biztosítjuk az ivóvíz tisztítását. Fejlesztéseinknek köszönhetően termékcsaládunk tovább bővült a végpontokon vizet arzén mentesítő PuraWell készülékkel, majd külpiaci tevékenységeink során szerzett tapasztalatokra és igényekre alapozva létrehoztuk a PurAID moduláris, raklap méretű víztisztító berendezést.

Víziónk, hogy hazánk és a közép-keleti régió meghódítása mellett, a világ országaiban is nevesítsük magyar termékeinket, kiemelten a célpiacainkon Ázsiában és Afrikában.

Hiszünk abban, hogy szakmai tapasztalatunkkal és elkötelezettségünkkel, hozzá tudunk járulni a tiszta víz értékének tudatossá tételéhez és annak megőrzéséhez, hogy a világon jelenleg mintegy 750 millió biztonságos víz nélkül élő ember számára megoldást kínálunk. Tovább olvasok >

További hírek

Partnereink

Pureco_logo2019.jpg

 

TLD_1logo.png

 

Partnership.jpg

 

 

 

BDL_PNG_logo_HUN.png