water and metal solutions
Puraset

viztisztítás

fémtechnológia

kutatás-fejlesztés

tudástár

 

Rólunk

Míg napjainkban az egészséges, tiszta víz szerepe egyre inkább felértékelődik, addig világszerte mintegy 750 millió ember él biztonságos víz nélkül és 2,5 milliárdnak nincs szanitációja.*

Hiszünk abban, hogy szakmai tapasztalatunkkal és elkötelezett hozzáállásunkkal ezek a riasztó számok lecsökkenthetők. Regenerálható adszorbens anyagok gyártásával és forgalmazásával az ivóvíz arzén-, fluor-, bór-, jód-, vas-, mangán-, ammónia- és nátrium mentesítését végzünk. Ez a megoldás ömlesztett szűrőanyagként kiváló megoldás a vízművek és a víztechnológiai cégek számára.
 
Tiszteljük vizeinket és ismerjük a piacokat, tudjuk, hogy a fejlődő országok jelentős része kistelepüléseken él, ahol a napi vízellátást biztosító kút vize erősen szennyezett. Számukra az adszorbens anyagaink arzénmentesítő közkútként meglévő vízhálózatok végére beépítve nyújthat megoldást a problémákra.
 
Emellett az adszorbenseket komplex vízkezelő berendezésekbe beépítve kis közösségek számára (6-10 m3/nap kapacitással) kínálunk megoldást az egészséges vízhez jutáshoz, vagy, ha arra van szükség, ivó-, öntöző- és itatóvizek biztosításához.

Fémtechnológiai üzletágunk keretein belül felületen hegesztett többrétegű fém alapanyagok, valamint tetszőleges méretű reaktortechnikai szabályozórudak gyártásával, továbbá célgép, prototípus, speciális anyagok, alkatrészek fejlesztésével, tervezésével és építésével foglalkozunk. Tovább olvasok >

További hírek