water and metal solutions
Puraset

 

Rólunk

Míg napjainkban az egészséges, tiszta víz szerepe egyre inkább felértékelődik, addig világszerte mintegy 750 millió ember él biztonságos víz nélkül és 2,5 milliárdnak nincs szanitációja.*

Hiszünk abban, hogy szakmai tapasztalatunkkal és elkötelezett hozzáállásunkkal ezek a riasztó számok lecsökkenthetők. Regenerálható adszorbens anyagok gyártásával és forgalmazásával az ivóvíz arzén-, fluor-, bór-, jód-, vas-, mangán-, ammónia- és nátrium mentesítését végzünk. Ez a megoldás ömlesztett szűrőanyagként kiváló megoldás a vízművek és a víztechnológiai cégek számára.
 
Tiszteljük vizeinket és ismerjük a piacokat, tudjuk, hogy a fejlődő országok jelentős része kistelepüléseken él, ahol a napi vízellátást biztosító kút vize erősen szennyezett. Számukra az adszorbens anyagaink arzénmentesítő közkútként meglévő vízhálózatok végére beépítve nyújthat megoldást a problémákra.
 
Emellett az adszorbenseket komplex vízkezelő berendezésekbe beépítve kis közösségek számára (6-10 m3/nap kapacitással) kínálunk megoldást az egészséges vízhez jutáshoz, vagy, ha arra van szükség, ivó-, öntöző- és itatóvizek biztosításához.

Fémtechnológiai üzletágunk keretein belül felületen hegesztett többrétegű fém alapanyagok, valamint tetszőleges méretű reaktortechnikai szabályozórudak gyártásával, továbbá célgép, prototípus, speciális anyagok, alkatrészek fejlesztésével, tervezésével és építésével foglalkozunk. Tovább olvasok >

További hírek

Partnereink

Pureco_logo2019.jpg

 

TLD_1logo.png

 

Partnership.jpg

 

 

 

BDL_PNG_logo_HUN.png