Hírek

IFAT rekordok

Tartalom

Minden idők legjelentősebb szakkiállítása volt a múlt heti müncheni IFAT. A rekordszámú kiállítót (3211) felsorakoztató és látogatót (142 ezer) vonzó környezetvédelmi szakmai csúcstalálkozó számunkra is kiemelkedő fontosságú volt. 

A magyar vízipar egyedüli önálló kiállítójaként a Pureco 55 négyzetméteres standján a világ majd minden tájáról fogadtunk érdeklődőket. Európából, Ázsiából, Afrikából, Amerikából és Indiából is érkeztek látogatóink, standunkon egész nap folyamatosan zajlottak a megbeszélések, egyeztetések, B2B meetingek.
Nemzetközi érdeklődésre számot tartó víztisztítási technológiák közül az ENSZ által is nevesített, a fenntartható fejlődési célok teljesülését felgyorsító ivóvíztisztító megoldásunkat, a PurAID® berendezésünket a látogatók személyesen is megtekinthették a standunkon.

busydays.png

A Pureco társkiállítója volt továbbá a magyar vízügyi ágazat exportképes tudásának, termékeinek, megoldásainak és szolgáltatásainak fejlesztését, nemzetközi piacra lépését támogató nonprofit szakmai szervezet, a Hungarian Water Partnership is. 

Az IFAT harmadik napja más szempontból is kiemelkedő jelentőséggel bírt, aznap délután standunk adott otthont a Hungarian Water Partnership által szervezett, Meet the Hungarian Water Industry című fórumnak is. 

A következő IFAT 2026. május 4-8-a között lesz Münchenben, mentse el a dátumot, mi ott leszünk!

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában
i-v7hxfs2-x4.jpg

Bevezető

Úthálózatot építő mérnökök, kivitelezők számára kialakított építési tábor területén három berendezésünk tisztítja az ivóvizet

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentesítés Tiszagyendán

Képgaléria

Arzénmentesítés Tiszagyendán
c8196.01_05_30_00.still002.jpg

Intro

Legújabb hazai referenciánk, a tiszagyendai vízműtelepen beépítésre került, arzénmentesítő technológia.

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentesítés Rinyaújlakon

Képgaléria

Arzénmentesítés Rinyaújlakon
puraset_graf_kez_1.png

Intro

Társaságunk a Rinyaújlaki óvodában – a falikúthoz illesztve – szerelte fel PuraWell arzénmentesítő berendezését.

Tulajdonságok

  • Alcím