Hírek

IFAT rekordok

Tartalom

Minden idők legjelentősebb szakkiállítása volt a múlt heti müncheni IFAT. A rekordszámú kiállítót (3211) felsorakoztató és látogatót (142 ezer) vonzó környezetvédelmi szakmai csúcstalálkozó számunkra is kiemelkedő fontosságú volt. 

A magyar vízipar egyedüli önálló kiállítójaként a Pureco 55 négyzetméteres standján a világ majd minden tájáról fogadtunk érdeklődőket. Európából, Ázsiából, Afrikából, Amerikából és Indiából is érkeztek látogatóink, standunkon egész nap folyamatosan zajlottak a megbeszélések, egyeztetések, B2B meetingek.
Nemzetközi érdeklődésre számot tartó víztisztítási technológiák közül az ENSZ által is nevesített, a fenntartható fejlődési célok teljesülését felgyorsító ivóvíztisztító megoldásunkat, a PurAID® berendezésünket a látogatók személyesen is megtekinthették a standunkon.

busydays.png

A Pureco társkiállítója volt továbbá a magyar vízügyi ágazat exportképes tudásának, termékeinek, megoldásainak és szolgáltatásainak fejlesztését, nemzetközi piacra lépését támogató nonprofit szakmai szervezet, a Hungarian Water Partnership is. 

Az IFAT harmadik napja más szempontból is kiemelkedő jelentőséggel bírt, aznap délután standunk adott otthont a Hungarian Water Partnership által szervezett, Meet the Hungarian Water Industry című fórumnak is. 

A következő IFAT 2026. május 4-8-a között lesz Münchenben, mentse el a dátumot, mi ott leszünk!

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában
i-v7hxfs2-x4.jpg

Bevezető

Úthálózatot építő mérnökök, kivitelezők számára kialakított építési tábor területén három berendezésünk tisztítja az ivóvizet

Tulajdonságok

  • Alcím

Szupravezető kötések a CERN-ben

Képgaléria

Szupravezető kötések a CERN-ben
szupra_kotes_005.jpg

Intro

Legutóbbi kutatásunk a CERN számára egy olyan technológia kidolgozása volt, ami lehetővé teszi, hogy az alacsony hőmérsékletű szupravezető kábelek kötései is szupravezető állapotúak legyenek, azaz ne essen rajtuk a feszültség.

Tulajdonságok

  • Alcím

Vietnám - Arzénmentesítés

Képgaléria

Vietnám - Arzénmentesítés
img_1570.jpg

Intro

Távol-Keleti terjeszkedésünk Vietnámmal kezdődött, ahol hatalmas probléma az ivóvizek arzénszennyezettsége.

Tulajdonságok

  • Alcím