Hírek

Elkészült videónk a PurAID®-ről

Tartalom

A fejlődő országok lakosságának jelentős része vidéken, kis - legfeljebb néhány ezer fős - közösségekben él.  Vízellátásukat sok-sok millió kút biztosítja, melyek vize az esetek többségében erősen szennyezett. 
Közvetlen és közvetett vietnami, bangladeshi, indiai, ghanai tapasztalataink és információink azt mutatják, hogy ezen országok vidéki lakosságának ivóvíz ellátását egyszerű, megbízható, olcsó víztisztító berendezésekkel kell megoldani. Fentieket figyelembe véve dolgoztuk ki a moduláris egységekre alapozott kompakt, mobil berendezést. 

A víztisztító egységhez fejlesztett monitoring központ biztosítja a moduláris rendszer intelligens üzemeltetését. A rendszer folyamatos adatokat közöl a berendezések működéséről, esetleges fellépő hibákról, így a fellépő probléma azonnal orvosolható, biztosítva ezzel a rendszer folyamatos működését. A központ által képzett adatbázisból az üzemeltetők számára fontos információk nyerhetőek ki, a felhasználók fogyasztási szokásairól. A rendszer karbantartása, a szűrő anyagok regenerálása a vízszolgáltatás megszakítása nélkül végezhető.

Képgaléria

Arzénmentes öntözővíz biztosítása

Képgaléria

Arzénmentes öntözővíz biztosítása
nevtelen_terv_34.png

Intro

AsMet töltet alkalmazásával még egészségesebbé váltak a megtermelt zöldségek.

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában

Képgaléria

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában
depositphotos_25556937_ds.jpg

Intro

Cégünk 2019 év februárjában 15 darab, egyenként 12 m3/nap kapacitású AsMet arzénmentesítő berendezést adott át a Szabadkai Vízműveknek.... 

Tulajdonságok

  • Alcím