Hírek

Újra ott leszünk az IFAT-on

Tartalom

Fenntartható vízipari megoldásokat kínáló vállalatként nagy  öröm számunkra, hogy idén is kiállítunk a több mint százharmincezer látogatót vonzó nemzetközi környezetvédelmi seregszemlén, a müncheni IFAT szakvásáron 2024. május 13-17. között.

A Puraset idén is a Pureco Kft. standján mutatja be tevékenységét. A standon a Pureco-Tradeland Kft.  nemzetközi érdeklődésre számot tartó víztisztítási technológiái is bemutatásra kerülnek. Valamint társkiállítóként ott lesz a magyar vízügyi ágazat exportképes tudásának, termékeinek, megoldásainak és szolgáltatásainak fejlesztését, nemzetközi piacra lépését támogató nonprofit szakmai szervezet, a Hungarian Water Partnership is.

Megjelenésünk központjában az ENSZ által is nevesített, a fenntartható fejlődési célok teljesülését felgyorsító technológiánk áll. Az egyedi, moduláris víztisztító berendezésünket, a PurAID® rendszert élőben is bemutatjuk a standon. 

2024. május 15-én 17:00 órai kezdettel a standon Meet the Hungarian Water Industry címmel borkóstolóval egybekötött szakmai rendezvényt szervez a Hungarian Water Partnership, melyre szeretettel várjuk partnereinket is. További információért kattintson IDE!

Várjuk Önt 2024. május 13-17. között Münchenben az IFAT-on! Az A2 pavilonban az 510-es standhelyen talál minket.

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában
i-v7hxfs2-x4.jpg

Bevezető

Úthálózatot építő mérnökök, kivitelezők számára kialakított építési tábor területén három berendezésünk tisztítja az ivóvizet

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentesítés Rinyaújlakon

Képgaléria

Arzénmentesítés Rinyaújlakon
puraset_graf_kez_1.png

Intro

Társaságunk a Rinyaújlaki óvodában – a falikúthoz illesztve – szerelte fel PuraWell arzénmentesítő berendezését.

Tulajdonságok

  • Alcím

Reaktortechnikai szabályozórúd fejlesztése

Képgaléria

Reaktortechnikai szabályozórúd fejlesztése
szabalyzo_rud_2-b.jpg

Intro

2019-ben Reaktortechnikai szabályozó rudat fejlesztettünk az Eötvös Lóránd Kutatási Hálózat – Energiatudományi Kutatóközpont részére.

Tulajdonságok

  • Alcím