Hírek

Újra ott leszünk az IFAT-on

Tartalom

Fenntartható vízipari megoldásokat kínáló vállalatként nagy  öröm számunkra, hogy idén is kiállítunk a több mint százharmincezer látogatót vonzó nemzetközi környezetvédelmi seregszemlén, a müncheni IFAT szakvásáron 2024. május 13-17. között.

A Puraset idén is a Pureco Kft. standján mutatja be tevékenységét. A standon a Pureco-Tradeland Kft.  nemzetközi érdeklődésre számot tartó víztisztítási technológiái is bemutatásra kerülnek. Valamint társkiállítóként ott lesz a magyar vízügyi ágazat exportképes tudásának, termékeinek, megoldásainak és szolgáltatásainak fejlesztését, nemzetközi piacra lépését támogató nonprofit szakmai szervezet, a Hungarian Water Partnership is.

Megjelenésünk központjában az ENSZ által is nevesített, a fenntartható fejlődési célok teljesülését felgyorsító technológiánk áll. Az egyedi, moduláris víztisztító berendezésünket, a PurAID® rendszert élőben is bemutatjuk a standon. 

2024. május 15-én 17:00 órai kezdettel a standon Meet the Hungarian Water Industry címmel borkóstolóval egybekötött szakmai rendezvényt szervez a Hungarian Water Partnership, melyre szeretettel várjuk partnereinket is. További információért kattintson IDE!

Várjuk Önt 2024. május 13-17. között Münchenben az IFAT-on! Az A2 pavilonban az 510-es standhelyen talál minket.

Képgaléria

Arzénmentes öntözővíz biztosítása

Képgaléria

Arzénmentes öntözővíz biztosítása
nevtelen_terv_34.png

Intro

AsMet töltet alkalmazásával még egészségesebbé váltak a megtermelt zöldségek.

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentesítés Tiszagyendán

Képgaléria

Arzénmentesítés Tiszagyendán
c8196.01_05_30_00.still002.jpg

Intro

Legújabb hazai referenciánk, a tiszagyendai vízműtelepen beépítésre került, arzénmentesítő technológia.

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában

Képgaléria

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában
depositphotos_25556937_ds.jpg

Intro

Cégünk 2019 év februárjában 15 darab, egyenként 12 m3/nap kapacitású AsMet arzénmentesítő berendezést adott át a Szabadkai Vízműveknek.... 

Tulajdonságok

  • Alcím