Hírek

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában

Tartalom

A Keleti Közlekedési Folyosó első szakaszának (Tema - Akosombo) helyreállítása 63,6 km hosszúságban épül Tema és a Greater Accra régió (Kulungugu) között.
A beruházás a ghánai Útügyi és Autópályaügyi Minisztérium egyik legfontosabb projektje. Központi jelentőségű a Guineai-öböl partján fekvő nyugat-afrikai állam keleti részének közlekedése és gazdasága szempontjából. A 700 kilométeres út egy nagyon fontos észak-déli tengely, a tengerparttal nem rendelkező Burkina Fasóval közös határtól egészen Tema-ig, az ország fő kikötővárosáig húzódik.
A Wiesbaden-i székhelyű német INZAG építőipari vállalat kapta a beruházásra a megbízást. Jelenleg a Tema kikötővárosától Akosombóig tartó első 64 kilométeres szakasz fejlesztése zajlik, amely egy rendkívül összetett feladat. A városon keresztül az utat kétszer hat sávosra szélesítik. Ezt követi majd egy négysávosra bővített szakasz. Még északabbra az út két sávos lesz. A projekt részét képezik a körforgalmak, felüljárók és folyami átkelők, valamint számos gyalogos híd.

i-v7hxfs2-x4.jpg
A munkálatok mérete és összetettsége miatt a projekt résztvevői számára egy komplett falut építettek a beruházás időtartamára. A táborhelyen 3 darab PurAID® berendezés került beépítésre, ezzel biztosítva a dolgozók számára az egészséges ivóvizet.

i-r5xmd2f-x4.jpg
2022 decemberében a mobil víztisztító egységeket sikeresen üzembe helyeztük, a rendszer napi 30 m3 tiszta vizet biztosít a munkálatokban résztvevők számára.
 

Képgaléria

Vietnám - Arzénmentesítés

Képgaléria

Vietnám - Arzénmentesítés
img_1570.jpg

Intro

Távol-Keleti terjeszkedésünk Vietnámmal kezdődött, ahol hatalmas probléma az ivóvizek arzénszennyezettsége.

Tulajdonságok

  • Alcím

Ideiglenes vízellátás biztosítása PurAID® berendezésekkel

Képgaléria

Ideiglenes vízellátás biztosítása PurAID® berendezésekkel
microsoftteams-image.png

Bevezető

Hajdúbagoson a vízmű rekonstrukciója alatt két konténerünk gondoskodott a lakosság egészséges ivóvízzel való ellátásáról

Tulajdonságok

  • Alcím Víztisztító berendezések bérleti konstrukcióban

Szupravezető kötések a CERN-ben

Képgaléria

Szupravezető kötések a CERN-ben
szupra_kotes_005.jpg

Intro

Legutóbbi kutatásunk a CERN számára egy olyan technológia kidolgozása volt, ami lehetővé teszi, hogy az alacsony hőmérsékletű szupravezető kábelek kötései is szupravezető állapotúak legyenek, azaz ne essen rajtuk a feszültség.

Tulajdonságok

  • Alcím