Hírek

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában

Tartalom

A Keleti Közlekedési Folyosó első szakaszának (Tema - Akosombo) helyreállítása 63,6 km hosszúságban épül Tema és a Greater Accra régió (Kulungugu) között.
A beruházás a ghánai Útügyi és Autópályaügyi Minisztérium egyik legfontosabb projektje. Központi jelentőségű a Guineai-öböl partján fekvő nyugat-afrikai állam keleti részének közlekedése és gazdasága szempontjából. A 700 kilométeres út egy nagyon fontos észak-déli tengely, a tengerparttal nem rendelkező Burkina Fasóval közös határtól egészen Tema-ig, az ország fő kikötővárosáig húzódik.
A Wiesbaden-i székhelyű német INZAG építőipari vállalat kapta a beruházásra a megbízást. Jelenleg a Tema kikötővárosától Akosombóig tartó első 64 kilométeres szakasz fejlesztése zajlik, amely egy rendkívül összetett feladat. A városon keresztül az utat kétszer hat sávosra szélesítik. Ezt követi majd egy négysávosra bővített szakasz. Még északabbra az út két sávos lesz. A projekt részét képezik a körforgalmak, felüljárók és folyami átkelők, valamint számos gyalogos híd.

i-v7hxfs2-x4.jpg
A munkálatok mérete és összetettsége miatt a projekt résztvevői számára egy komplett falut építettek a beruházás időtartamára. A táborhelyen 3 darab PurAID® berendezés került beépítésre, ezzel biztosítva a dolgozók számára az egészséges ivóvizet.

i-r5xmd2f-x4.jpg
A mobil víztisztító egységeket sikeresen üzembe helyeztük, a rendszer napi 30 m3 tiszta vizet biztosít a munkálatokban résztvevők számára.
 

Képgaléria

PurAID® projekt Ghánában

Képgaléria

PurAID® projekt Ghánában
dsc6750.jpg

Intro

Első ghánai projektünk, az Akim Wenchi településen kihelyezett PurAID® berendezésünk próbaüzeme sikeresen lezárult. 

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában

Képgaléria

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában
depositphotos_25556937_ds.jpg

Intro

Cégünk 2019 év februárjában 15 darab, egyenként 12 m3/nap kapacitású AsMet arzénmentesítő berendezést adott át a Szabadkai Vízműveknek.... 

Tulajdonságok

  • Alcím