Hírek

Puraset a müncheni IFAT-on

Tartalom

Kiemelkedően magas látogatószámmal zárt a világ legnagyobb környezetvédelmi technológiákkal foglalkozó szakkiállítása, a müncheni IFAT. 23 országból több mint 100 közvetlen látogatót fogadtunk standunkon, ahol a Pureco Cégcsoport társkiállítójaként vettünk részt.

Fókuszált megjelenés, koncentrált tudásátadás, hálózatépítés, gyümölcsöző tárgyalások, új kapcsolatok, potenciális új üzleti lehetőségek azonosítása - ez volt az IFAT München 2022, amely igazi inspirációként szolgált és a teljes környezetvédelmi szektor számára.

0q0a0423.jpg
Az egyhetes seregszemle 59 országból 2984 kiállítót, 155 országból mintegy 119 000 látogatót vonzott, megközelítve a koronavírus előtti szintet. Az idei IFAT számunkra is különleges volt: nagyon büszkék vagyunk arra, hogy idén a Puraset Water&Metal Solutions Kft. a Pureco cégcsoport tagjaként személyesen is kiállíthatott az iparág legrangosabb rendezvényén.
A vásár alatt megjelenésünk fókuszában a PurAID® moduláris víztisztító technológiánk állt,  a látogatók személyesen is megtekinthették a berendezést. A PurAID® iránti nagyfokú érdeklődés mellett minden eddiginél jobban meggyőződtünk arról, hogy a víztisztítás mekkora kihívást jelent, ha elszigetelt településekről, vidéki területekről, valamint arzén-, fluorid- és mangánmentesítésről van szó.

0q0a0570.jpg
Az IFAT-hét sűrű volt számunkra, számos kétoldalú és üzleti találkozót szerveztünk, amelyek az adszorbens alapú vízkezelési technológiánkra és termékünkre összpontosítottak, és amelyek felkeltették az európai, ázsiai, közel-keleti, indiai és afrikai látogatók figyelmét. 

0q0a1228.jpg

Várakozással tekintünk a két év múlva szintén Münchenben megrendezésre kerülő IFAT 2023 elé!

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában
i-v7hxfs2-x4.jpg

Bevezető

Úthálózatot építő mérnökök, kivitelezők számára kialakított építési tábor területén három berendezésünk tisztítja az ivóvizet

Tulajdonságok

  • Alcím

Szupravezető kötések a CERN-ben

Képgaléria

Szupravezető kötések a CERN-ben
szupra_kotes_005.jpg

Intro

Legutóbbi kutatásunk a CERN számára egy olyan technológia kidolgozása volt, ami lehetővé teszi, hogy az alacsony hőmérsékletű szupravezető kábelek kötései is szupravezető állapotúak legyenek, azaz ne essen rajtuk a feszültség.

Tulajdonságok

  • Alcím

Vietnám - Arzénmentesítés

Képgaléria

Vietnám - Arzénmentesítés
img_1570.jpg

Intro

Távol-Keleti terjeszkedésünk Vietnámmal kezdődött, ahol hatalmas probléma az ivóvizek arzénszennyezettsége.

Tulajdonságok

  • Alcím