Hírek

Puraset a Katonalogisztikai Szakmai Napon

Tartalom

A TNE box-szal felszerelt, napelemről is működtethető mobil, moduláris ivóvíz-tisztító megoldásunkkal, a PurAID®-del vettünk részt a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Zrt. (VIKI) által szervezett eseményen.

A VIKI áprilisi szakmai napján olyan innovációk bemutatására hívták meg a hazai cégeket, melyek fejlesztései kapcsolódnak a katonai táborok létesítéséhez, üzemeltetéséhez és a különböző műveleti feladatok hatékonyabbá tételéhez. 

A PurAID®, mint fenntartható és költséghatékony módon üzemelő, raklap méretű, mobil és moduláris víztisztító berendezés kiválóan alkalmas katonai táborok ivóvízellátásának biztosítására is. A katonai táborok a műveletek közelében kerülnek általában létesítésre, mely nem minden esetben rendelkezik kialakított infrastruktúrával, így ezeken a területeken az ivóvíz biztosításához szükség lehet alternatív megoldások alkalmazására.

A kiállításon különböző konténeres eszközök, anyagmozgatási technológiák, energia tároló és sátorrendszerek mellett kapott helyet a PurAID® berendezésünk, melynek bemutatása hozzájárult a cégek és a katonák közötti párbeszéd kialakulásának. Megoldásunk iránt nagy volt az érdeklődés. A résztvevő katonák, logisztikai szakemberek pozitívan értékelték, hogy a termék saját gyártású szűrőtechnológiája magyar regenerálható adszorbenseken alapul, mely lehetővé teszi a körforgásos szemlélettel történő üzemelést, a gyártási és az üzemeltetési folyamatok során egyaránt. 

Egy katonai tábor létesítésénél a gördülékeny üzemeltetés is nagyon fontos. A PurAID® üzemeltetése nem igényel folyamatos személyi jelenlétet, monitoring rendszerének köszönhetően akár egy irodából, távelérésben is felügyelhető, irányítható. A monitoring rendszer lehetővé teszi több PurAID® összekapcsolásával hálózati szintű, nagyobb kiterjedtségű terület vízellátását is.


Bízunk benne, hogy a közeljövőben éles bevetésben is tesztelhetik a hivatalos állomány tagjai ivóvíztisztító rendszerünk eredményességét.


Forrás: Katonalogisztikai Szakmai Napot szervezett a Védelmi Innovációs Kutatóintézet - VIKI Védelmi Innovációs Kutatóintézet (defenseinnovation.hu)

 

Képgaléria

Arzénmentes öntözővíz biztosítása

Képgaléria

Arzénmentes öntözővíz biztosítása
nevtelen_terv_34.png

Intro

AsMet töltet alkalmazásával még egészségesebbé váltak a megtermelt zöldségek.

Tulajdonságok

  • Alcím

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában
i-v7hxfs2-x4.jpg

Bevezető

Úthálózatot építő mérnökök, kivitelezők számára kialakított építési tábor területén három berendezésünk tisztítja az ivóvizet

Tulajdonságok

  • Alcím