Hírek

Mit kell tanulnom ahhoz, hogy Önöknél dolgozhassak?

Tartalom

A fenntarthatóság egyre fontosabb a fiatalok számára. Idén ismét aktívan részt vettünk a tavaszi Fenntarthatósági Témahét rendezvénysorozaton. 

2016 óta minden évben megrendezésre kerül a Fenntarthatósági Témahét, melynek célja, hogy a diákok figyelmét koncentráltan ráirányítsuk a fenntarthatóság fontosságára. A tavalyi jól sikerült aktív közreműködésünkből erőt merítve idén is kinyitottuk a jászfényszarui szűrőanyag gyártó üzemünk kapuit több mint 70 felső tagozatos diák előtt. Két csoportban fogadták mérnökeink a gyerekeket előadással, gyárlátogatással, melynek végeztével nem győztek az okosabbnál okosabb kérdésekre válaszolni.

Mindig szívesen beszélünk a munkánkról, mely a maga nemében egyedülálló és minden percében a fenntarthatóságot szolgálja. Különösen motiváló volt ezt a témára érzékeny, környezet- és víztudatos gyerekek előtt megtenni, akik nem tétováztak rákérdezni arra, hogy mit kell tanulniuk, hogy nálunk dolgozhassanak! Bízunk benne, hogy interaktív gyárlátogatási programunkkal alkalmat biztosíthattunk a tanulók vízzel, víztisztítással kapcsolatos ismereteinek gyarapítására. Mi is fontosnak tartjuk, hogy már ebben az életkorban megismerjék a fiatalok a téma fontosságát és felfigyeljenek személyes érintettségükre a Föld és Vizeink védelme érdekében.

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában
i-v7hxfs2-x4.jpg

Bevezető

Úthálózatot építő mérnökök, kivitelezők számára kialakított építési tábor területén három berendezésünk tisztítja az ivóvizet

Tulajdonságok

  • Alcím

Ideiglenes vízellátás biztosítása PurAID® berendezésekkel

Képgaléria

Ideiglenes vízellátás biztosítása PurAID® berendezésekkel
microsoftteams-image.png

Bevezető

Hajdúbagoson a vízmű rekonstrukciója alatt két konténerünk gondoskodott a lakosság egészséges ivóvízzel való ellátásáról

Tulajdonságok

  • Alcím Víztisztító berendezések bérleti konstrukcióban

Vietnám - Arzénmentesítés

Képgaléria

Vietnám - Arzénmentesítés
img_1570.jpg

Intro

Távol-Keleti terjeszkedésünk Vietnámmal kezdődött, ahol hatalmas probléma az ivóvizek arzénszennyezettsége.

Tulajdonságok

  • Alcím