Hírek

Idén is ott voltunk a WATREX kiállításon Kairóban

Tartalom

Az immár hatodik alkalommal szervezett, Nemzetközi Víz- és Szennyvíztechnológiai Kiállítás és Konferencia (Watrex) kiemelt helyet foglal el a vizes vonatkozású nemzetközi szakmai összejövetelek sorában. Több, mint tízezer látogató, több, mint 400 kiállító a világ minden részéről, ez volt az idei Watrex. Cégünk társkiállítóként vett részt a Farid Hassanein Group standján a Pureco Kft együtt. A kisebb településekre ideális, moduláris víztisztító berendezésünket, a PurAID® konténert mutattuk be a látogatóknak. Az adszorbens alapú, könnyen mozgatható, raklapra szerelt berendezés napi 6000 liter vizet tisztít meg. Első afrikai pilot projektünk, Ghánában Akim Wenchi-ben már működik, és célunk, hogy további egységeket telepíthessünk Egyiptomban és más érdeklődő, tiszta vízre vágyó afrikai településekre is.   Közös standunkon az érdeklődők virtuálisan ellátogathattak Ghánába, VR szemüvegen keresztül bepillantást nyerhettek a Kumasiban megépült kommunális szennyvíztisztító telepre, melyet a Pureco Kft épített meg. A telep sajátossága, hogy egyedi technológiával, (Septopure® technológiával) 100% szippantott szennyvizet tisztít, így a területeken képződő folyékony hulladékkoncentrátum teljeskörű és rendezett begyűjtésével és élővizi befogadóra, illetve technológiai, és vagy öntözővízként történő újrahasznosításra alkalmas tisztításával biztosít a projekt hosszú távú, fenntartható megoldást több mint kétmillió embernek. A kiállítás alatt számos szakmai, üzleti egyeztetést folytattunk, alkalmunk nyílt személyes találkozóra Kovács András nagykövet úrral is, aki nagy segítségünkre van egyiptomi üzleti lehetőségek feltérképezésével kapcsolatban. Örömünkre szolgál, hogy a háromnapos szakkiállítás alatt intenzív érdeklődés mutatkozott a magyar szaktudás és vízipari megoldások iránt mind az észak-afrikai országból mind más, a nemzetközi eseményre érkezők közül is. Ezzel az megjelenésünkkel is sikerült szorosabbra fűzni külkapcsolatainkat, és tudatosítani azt, hogy a magyar vízipar a fenntartható megoldások keresésében is élen jár és innovatív technológiákat kínál megfizethető áron partnereinek.

Képgaléria

Reaktortechnikai szabályozórúd fejlesztése

Képgaléria

Reaktortechnikai szabályozórúd fejlesztése
szabalyzo_rud_2-b.jpg

Intro

2019-ben Reaktortechnikai szabályozó rudat fejlesztettünk az Eötvös Lóránd Kutatási Hálózat – Energiatudományi Kutatóközpont részére.

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában

Képgaléria

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában
depositphotos_25556937_ds.jpg

Intro

Cégünk 2019 év februárjában 15 darab, egyenként 12 m3/nap kapacitású AsMet arzénmentesítő berendezést adott át a Szabadkai Vízműveknek.... 

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentes öntözővíz biztosítása

Képgaléria

Arzénmentes öntözővíz biztosítása
nevtelen_terv_34.png

Intro

AsMet töltet alkalmazásával még egészségesebbé váltak a megtermelt zöldségek.

Tulajdonságok

  • Alcím