Hírek

Fenntartható vízszolgáltatás a PurAID® rendszerrel

Tartalom

Társadalmi felelősségvállalás valós projektekkel

A fenntarthatóságra, az etikus gyakorlatokra és társadalmi felelősség elveinek betartására törekvő vállalkozásoknál fontos, hogy tevékenységükben megjelenjenek olyan elemek, melyek nemcsak pénzügyi eredményeket hoznak, hanem a társadalomra, környezetre gyakorolt hatásokat erősítik úgy, hogy a legrászorultabb célcsoportok számára biztosít jobb életfeltételeket.

Ennek egyik kiváló eszköze a PurAID® rendszer, mely a változó világhoz adaptálható fogyasztó közeli vízszolgáltatást biztosít ott, ahol arra leginkább szükség van. Tény, hogy a vízi infrastruktúra hiányosságainak pótlásához jelentős (elhúzódó, költséges) beruházásokra van szükség. Csak innovatív, költséghatékony, megfizethető és fenntartható vízipari fejlesztések jelenthetnek gyors megoldást. PurAID® rendszerünk olyan települések és intézmények számára kínál azonnal elérhető ivóvizet, ahová a beruházás-intenzív központi víztisztítók és az ahhoz kiépítendő hálózatok csak 3–5 év múlva jutnának el.

puraid_csr.png

A megtérülő, megfizethető modellről készített összefoglaló kiadványunk gazdasági, fenntarthatósági számításokkal mutatja be a helyi partnerek számára egyaránt vonzó, társadalmi és környezeti szerepvállalásokat támogató megoldásunkat.

Az összefoglaló ITT érhető el. 


 

Képgaléria

Ideiglenes vízellátás biztosítása PurAID® berendezésekkel

Képgaléria

Ideiglenes vízellátás biztosítása PurAID® berendezésekkel
microsoftteams-image.png

Bevezető

Hajdúbagoson a vízmű rekonstrukciója alatt két konténerünk gondoskodott a lakosság egészséges ivóvízzel való ellátásáról

Tulajdonságok

  • Alcím Víztisztító berendezések bérleti konstrukcióban

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában

Képgaléria

Újabb három PurAID® berendezés Ghánában
i-v7hxfs2-x4.jpg

Bevezető

Úthálózatot építő mérnökök, kivitelezők számára kialakított építési tábor területén három berendezésünk tisztítja az ivóvizet

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentes öntözővíz biztosítása

Képgaléria

Arzénmentes öntözővíz biztosítása
nevtelen_terv_34.png

Intro

AsMet töltet alkalmazásával még egészségesebbé váltak a megtermelt zöldségek.

Tulajdonságok

  • Alcím