Hírek

Elkészült új filmünk az adszorbens gyártásról, regenerálásról

Tartalom

A regenerálható adszorbens alapú ivóvíztisztítási technológia egy igazi zöld megoldás.

Az adszorbens gyártás során használt mosóvízből a gyártási eljárás alatt bekerülő oldószert két lépcsős desztillációval újrafelhasználásra visszanyerjük, melynek eredményeként a kezelendő hulladék is 2%-ra csökken.

Ugyanígy járunk el a telítődött adszorbensek regenerálása során is, hiszen a telítődött adszorbensek mindegyike tisztítható, tehát vegyszeres mosás után azok újra felhasználhatóak a víztechnológiai sorban. 

Az újrahasznosítás a regenerálást követően is jelen van, mivel a tisztításkor keletkezett veszélyes hulladékból speciális utókezeléssel visszanyerjük a regeneráláshoz szükséges vegyszert és ezzel párhuzamosan a kezelendő veszélyes hulladékot is töredékére csökkentjük. 

Regenerálható adszorbensek körforgásos rendszerben – gyártás, felhasználás, újrahasznosítás a témája legfrissebb filmünknek:

Képgaléria

Szupravezető kötések a CERN-ben

Képgaléria

Szupravezető kötések a CERN-ben
szupra_kotes_005.jpg

Intro

Legutóbbi kutatásunk a CERN számára egy olyan technológia kidolgozása volt, ami lehetővé teszi, hogy az alacsony hőmérsékletű szupravezető kábelek kötései is szupravezető állapotúak legyenek, azaz ne essen rajtuk a feszültség.

Tulajdonságok

  • Alcím

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában

Képgaléria

Arzénmentesítő közkutak Szerbiában
depositphotos_25556937_ds.jpg

Intro

Cégünk 2019 év februárjában 15 darab, egyenként 12 m3/nap kapacitású AsMet arzénmentesítő berendezést adott át a Szabadkai Vízműveknek.... 

Tulajdonságok

  • Alcím

PurAID® projekt Ghánában

Képgaléria

PurAID® projekt Ghánában
dsc6750.jpg

Intro

Első ghánai projektünk, az Akim Wenchi településen kihelyezett PurAID® berendezésünk próbaüzeme sikeresen lezárult. 

Tulajdonságok

  • Alcím