hírek

PURASET MEGJELENÉS KÍNÁBAN

RENDKÍVÜL NAGY SIKERREL ZÁRULT AZ ASEM WATER KIÁLLÍTÁS

A november 26-27-én megrendezett konferencia a fenntartható települési vízgazdálkodás témájában az egyik legjelentősebb nemzetközi esemény. A 2018-ban Budapesten szervezett ASEM Water konferencia sikerére tekintettel az idei rendezvény társszervezőjeként a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség és a Hungarian Water Partnership (melynek a Puraset egyik kiemelkedő tagja) is aktívan részt vett az előkészítésben, a Puraset Kft. ügyvezetője szakmai előadóként is jelentős szerepet vállalt plenáris üléseken.


A járványhelyzetre tekintettel a konferencia online platformon is követhető volt, valamint a vízforrások fenntartható hasznosítását és a zöld fejlődést bemutató virtuális kiállítás kiváló lehetőséget biztosított a magyar vízipari képességek bemutatására. A Puraset Kft. önálló standdal is megjelent a virtuális kiállításon, megjelenésünk fókuszában a cég által kínált víztisztítási technológiák álltak.


A kétnapos rendezvényen 17 országból több mint 100, szakigazgatási, szakmai, vízipari cégektől és társadalmi szervezetektől érkezett résztvevőt regisztráltak a szervezők.


A lenyűgöző virtuális térbe szervezett, a vízforrások fenntartható hasznosítását és a zöld fejlődést bemutató virtuális kiállításon több mint 150 cég képviseltette magát. A kiállítás hosszú távon elérhető az alábbi linken.